4 Ekim 2010 Pazartesi

Dampyr "Harlan Draka"yı Tanıyalım

Eski bir slav söylencesine göre “dampyr”, bir kadın ve bir vampirin çocuğuydu.
Yarı insan yarı yaratık bu varlık, “Gecenin Efendileri”’nin baş vampirlerini ve onların dünyamızı ve diğer gezegenleri istila eden ölümsüz halkı karanlığın diğer varlıklarını öldürebilen tek yaratıktı. Harlan Draka, bir dampyr’dir. Fakat başta o bunun farkına varmaz. Draka, son dünya savaşı sırasında doğduğunu bilmektedir. Ancak bilim adamlarının açıklayamadığı bir şekilde, vücudunun yaşlanması çok yavaştır. 
Harlan, 25’inden fazla göstermemektedir. Annesinin onu doğururken öldüğünü ve babasının bir düşman askeri olduğunu bilmektedir. Kurjak liderliğindeki paralı askerlerin vahşi yaratıkların ordularını yenmek için kendilerine katılmaya zorladıkları acımasız bir savaş sırasında, Harlan Draka, kendisinin olağanüstü güçlerle donatılmış bir dampyr olduğunu keşfeder. Kendisini huzursuz eden tuhaf kabuslara ve gizemli geçmişine karşın Harlan soğukkanlılığını korur. Bazen aykırı ve alaycı ama temelde bir idealist ve romantik olan Harlan, yaşamını dünyayı yöneten Şeytanı ve karanlığın yaratıklarını yok etmeye adamıştır. Mücadelesi sırasında, kendisine bir sevgi-nefret bağıyla bağlandığı babası Draka’yla sık sık karşı karşıya gelir.


Lami Tiryaki

İmza Kampanyasına Adınızı Ekleyin

"Dampyr'i İstiyoruz" başlığını açarak kampanyaya ilham olan Altın Madalyon Forumu imza kampanyasına da ev sahipliği yapıyor. 
"Bugün DAMPYR basılsa satın alırım" anlamına gelecek imzasıyla yayınevlerine mesaj iletmek isteyen herkesi bekliyoruz: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder